Ebrar’dan ‘Kovboy’ stili

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin ikinci haftasındaki son maçında ev sahibi ABD’yi 3-2 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Ebrar Karakurt, maçın heyecan dolu geçtiğini belirterek, “Bence çok güzel bir maç oldu. Son sette sahada çok iyi bir savaş vardı.” dedi. Karakurt, hem kendi performansından hem de takım arkadaşlarının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade etti.

TAKIM OYUNU VURGUSU

Ebrar Karakurt, bireysel başarı yerine takımın başarısını ön planda tutarak, “En skorer oyuncu apoletinden ötürü çok mutluyum ama bireysel düşünmeyi sevmem. Takımıma katkı verebildiysem ne mutlu bana.” şeklinde konuştu. Bu açıklamasıyla, takım arkadaşlarına ve takım oyununa verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

“TURKISH KOVBOY EBRAR”

Maç sonrası kamera karşısına geçen Ebrar Karakurt, yeni stiliyle de dikkat çekti. Taraftarlar ve basın mensupları, genç oyuncunun hem performansını hem de tarzını beğeniyle karşıladı. Ebrar Karakurt, maç boyunca gösterdiği üstün performans ve maç sonu samimi açıklamalarıyla bir kez daha voleybolseverlerin gönlünde taht kurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx