Konya Bilim Merkezi’nin ‘Bilim Pasaportu’ uygulaması ilgi görüyor

KONYA (İGFA) – 6-16 yaş aralığındaki bilime meraklı çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz olarak hazırlanan ve özel bir belge niteliğinde olan Bilim Pasaportu katılımcılara özel fırsatlar sunuyor. Her ay merkezi ziyaret ederek pasaportlarına özel mühür işlemi yaptıran katılımcılar yılsonunda mühür sayısına göre, Konya Bilim Merkezi mağazasında geçerli indirim çekleri kazanma fırsatı elde ediyor.

2024 yılında 1.000’den fazla başvuru alan uygulama ile 600 katılımcı ziyaret sayılarına göre çeşitli ödüller kazanırken ilginin artması üzerine, uygulama 2025 yılında da bilim meraklılarına yeni sürprizler sunmaya devam edecek.

Yeni dönemde bilim pasaportu almak isteyen katılımcılar, Konya Bilim Merkezi’nin web sitesi üzerinden online başvuru formunu doldurarak kayıt yaptırabiliyor. Başvuru sürecini tamamlayan katılımcılar, kimlik doğrulaması yaparak pasaportlarını merkezden teslim alabilecek.

Bir yıl boyunca geçerli olacak pasaportla en az 6 farklı ayda mühür toplayan katılımcılar, Konya Bilim Merkezi mağazasında geçerli indirim çekleri kazanacak. Tüm aylarda mühür almayı başaran katılımcılar ise 2.250 TL’ye varan miktarlarda indirim çeki kazanma şansı yakalayacak.

Bilim ve keşfetme tutkusunu teşvik eden bu özel uygulama hakkında detaylı bilgiye Konya Bilim Merkezi resmi web sitesinden ulaşılabiliyor.

Related Posts

Bluetooth 6.0 Özellikleri: Kablosuz bağlantıda yeni bir dönem başlıyor

Bluetooth 6.0, yeni cihazlarda ve akıllı telefonlarda yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayacak. Yeni bağlantı standartı sahip olduğu özellikleriyle kablosuz ses ve bağlantı alanında yeni bir çağın başlangıcını işaret ediyor. 

WhatsApp’a reklam geliyor

Yıllardır kullanıcılarına ücretsiz ve reklamsız hizmet sunan WhatsApp, sonunda platforma reklam getirme kararı aldı. Meta çatısı altındaki popüler mesajlaşma uygulaması, ilk etapta yalnızca “Durum” (Status) bölümünde reklam gösterecek.

Dünya’nın kalbinde şaşırtıcı buluş! Yerin derinliklerindeki yeni keşifler

Dünya’nın derinliklerinde, yerkabuğunun hemen altında yer alan manto katmanında, bilim insanlarını şaşırtan bir gerçek gün yüzüne çıktı: Katı haldeki kayalar, sıvı gibi çok yavaş ama sürekli bir şekilde akıyor. Bu akıntılar, kıtaların hareketinden …

Instagram’da yapay zeka depremi: Hesaplar birer birer kapatılıyor

Son haftalarda Instagram kullanıcıları arasında panik yaratan bir hesap yasaklama dalgası yaşanıyor. Reddit ve X gibi sosyal medya platformlarında hızla yayılan şikayetlere göre, binlerce kullanıcı hiçbir hizmet şartı ihlali olmaksızın hesaplarının …

Enerji fırtınası! Kuzey Denizi’nde güneş devrimi

Hollanda ve Norveç’in yenilikçi teknoloji girişimi SolarDuck, Kuzey Denizi’nin dalgalı sularında enerji üretimini yeniden tanımlıyor. Şirketin geliştirdiği “yüzen güneş panelleri”, okyanusların 360 milyon kilometre karelik devasa alanını temiz enerji …

Dinozorların son yemeği fosillerden çıkarıldı!

Avustralya’da çığır açan bir keşif, 95 milyon yıl önce yaşayan dev sauropodların beslenme alışkanlıklarına ışık tuttu.